Hakkımızda

Kalite hiçbir zaman tesadüf değildir.

Kurulduğumuz ilk günden beri sürdürdüğümüz çalışmalarımızda, teknolojik gelişmeleri yakından izliyor, yenilikleri ürünlerimize uyguluyor, müşterilerimize maksimum kalitede ürünler sunuyoruz.

1999 yılında kurulan ve bugün itibari ile geldiği noktada dünyanın birçok ülkesine ihracat yapan DEHŞETİLER®, Çelik Tahıl Siloları, ve Taşıma Ekipmanları konusunda elde ettiği engin tecrübe ve değişmez kalite anlayışı ile sizlere hizmet vermenin sonsuz mutluluğunu yaşamaktadır.

Yaptığı AR-GE faaliyetleri ile birlikte süreli gelişim ve toplam kalite felsefesini değişmez ilke edinen DEHŞETİLER®, tüm çalışmalarını bu doğrultuda yürütmektedir. Ayrıca küreselleşen ve artık evrensel bir köy haline gelen dünya yüzeyinde müşterilerine maksimum kaliteyi en uygun fiyatla sunmayı kendine hedef bilmiştir.

Kurulduğumuz ilk günden beri sürdürdüğümüz çalışmalarımızda çağdaş ve teknolojik gelişmeleri yakından izliyor, yenilikleri ürünlerimize ve sistemlerimize uyarlıyor, müşterilerimize maksimum kalite ve yenilikte üstün ürünler sunuyoruz.

Misyonumuz

Müşterilerimize en yeni teknolojileri kullanarak, uluslararası standartlarda verimli ve kaliteli depolama sistemleri sunmak ve onların rekabet güçlerini sürekli kılmaktır.

Tesislerimizde üretilen tüm makinelerde sorunsuz ve seri çalışma, en son teknolojik donanım, vasıflı işçilik, uzun ömür ve teknik servis desteği ile müşteri memnuniyetini değişmez koşul olarak benimsemektir.

DEHŞETİLER® markası halen dünyanın birçok ülkesinde müşterilerine hizmet vermektedir. Amacımız her geçen gün büyüyerek ve ihracatımızı artırarak ülke ekonomisine katkı sağlamaktır.